panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Vårda ditt hår under dina resor

Hårvård är kanske inte det de flesta tänker på när de ska ut och resa. Men att vårda sitt hår är minst lika viktigt under resan som när du är hemma. Vare sig du ska resa till varmare breddgrader eller på skidresa till fjällen är det viktigt att du tar hand om ditt hår då både värme och kyla utsätter håret för slitage.

Håruppsättningar

Har du långt hår är skyddande håruppsättningar ett enkelt och perfekt sätt att skydda ditt hår från skador och kluvna hårtoppar. En knut är en perfekt frisyr som lämpar sig till de flesta tillfällen, och dessutom skyddar håret. Genom att kamma in en vårdande olja får håret en extra närande boost. En slarvig och lös fläta är en annan skyddande frisyr som passar perfekt till exempelvis stranden.

Vårdande produkter

Närande och vårdande produkter är a och o för ett friskt och vackert hår. Dock är de flesta schampoflaskor ofta stora och otympliga och tar extra plats i väskan. Då är schampotvålar en perfekt lösning. Schampotvålar är små och behändiga vilket gör att de lätt kan packas ner i handbagaget. Dessutom slipper du oroa dig för läckande flaskor då de är i fast form.

Comments are closed.