panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Spännande charterdestinationer

shutterstock_195163190

Att åka på charter är underbart och ett lätt sätt att hämta mer energi till vardagen. Det finns mängder av trevliga charterdestinationer som dessutom inte är särskilt dyra. Några stora favoriter är hederliga Gran Canaria, solsäkra Turkiet och charmiga Grekland. Det finns nästan charterresor till alla världens länder, men särskilt många i Europa, vilket gör att priset också blir billigare.

Inför resan

Innan du bokar en charterresa är det bra att du kollar upp hur länge ditt pass är giltigt. Många destinationer kräver nämligen att ditt pass är giltigt i ett antal år efter inresan. Vissa länder kräver även att du har ett visum för att kunna resa in. Om du behöver beställa vissa ID-handlingar som körkort eller ett nytt pass behöver du ha ett färskt foto på dig själv. Att ta ett porträtt själv i en automat är inte det enklaste och det är inte alltid att polisen godkänner dessa foton.

Charterdestinationer som lockar

När alla administrativa saker är fixade kan du boka din efterlängtade charterresa. Att Kanarieöarna är väldigt populära bland charterdestinationer är inte svårt att förstå. Öarna ligger inte särskilt många timmar bort och här kan vädret vara varmt och behagligt även under vintern. Beroende på vilken ö du väljer finns oftast ett stort utbud av restauranger, fina stränder och ett bra nattliv att ta del av.

Vill du hellre vara garanterad värme och sol och varma hav kan Turkiet vara ett bättre alternativ. Populära charterdestinationer i Turkiet går till bland annat Antalya, Side och Marmaris. Turkiet förenar öst med väst, vilket märks i den underbara maten och det trevliga folket. Du kan hitta billiga resor till Turkiet under såväl sommar och vår som höst och vinter.

Comments are closed.