panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Köp med lite pyssel på resan

Om man är på väg att resa iväg med familjen på en lite längre resa så kan det finnas anledning att köpa med lite pyssel. Man vet aldrig vad det kan bli för väder när man kommit på plats. Därför så kan spel och pyssel vara bra att packa med till barnen. Ja, även vuxna för den delen.

En regnig dag kan gör att man måste befinna sig inne och då kan det vara bar att ha något att syssla med. På sajten Hobbyland så kan man hitta bra byggsatser och modellbilar  som man kan hålla på med och bygga. Vissa byggsatser kan vara mer avancerade än andra så se till att köp passande byggsatser för de olika åldrarna som finns inom familjen. De mest populära är plastmodeller men det finns även byggsatser i trä och som kan vara lite kluriga innan man byggt färdig.

Spel är ju också något som kan vara bra att ta med sig. Även om det idag är enkelt med digitala spel på mobilen så kan något klassiskt bordsspel som exempelvis Fia med knuff vara ett spel som får hänga med i resväskan. En kortlek är också något som lätt kan få hänga med. Förhoppningsvis så kommer ni inte att vara inomhus så mycket på er resa, men det är alltid en fördel att vara beredd på om det blir allt för dåligt väder att vara utomhus.

Comments are closed.